Fuzzy monsters

Det verkar som att Sophies tjat om att skaffa en Kinect gett resultat. Jag har själv blivit riktigt sugen på att införsaffa en och samtidigt uppgradera mig till en Slim med 250Gb. I samband med julen brukar ju dessutom priserna ligga rätt i kurs, samt att man kan sälja sitt gamla till någon kollega på jobbet som vill fixa en julklapp till barnen.

Efter att ha sett följande klipp kan jag inte annat än att tänka mig en rejält skrattfest med gänget när det blir dags att lira.
Kommentarer
Postat av: Kubbe

HAHAHA :D

2010-11-22 @ 16:04:52
Postat av: 8bitninja

Tekniken är rätt ball. Spelen i dagsläget suger kuk. Vi kunde spela samma spel flera år sen då Wii var ny, nothing to see here children! Får jag inte föreslå att du bara behållar den 360 du har och köper Kinect lös? Känns det inte onödigt med fetaste hårdisken du aldrig lär fylla?

2010-11-26 @ 02:01:01
Postat av: Nick

I can see your point KG. Men. För oss som aldrig ens haft ett Wii så tror jag det här kommer fungera. Är inte så intresserad av hur bra spelen är, så länge de är flummiga och underhållande.Samt att Sophie tjatar dagligen om det där jäfla dans-spelet.Mest intresserad av slim boxen för de billiga bundles som finns. Den 360 jag har nu har näst intill slut plats på sin hårddisk, så någonting behöver jag göra åt det.

Postat av: 8bitninja

Lustigt nog verkar Sophie ha bäst smak. Dance Central är ju det enda spel hittils som typ inte bara är en Wii-ripoff ^^

2010-11-26 @ 12:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback