Clash of Heroes



Ny re-make titel har ju kommit till Xbox Live (och PSN) av NDS titeln Might & Magic: Clash of Heroes. Precis som sin bärbara motsvarighet är detta ett pussel-RPG med en upp hottad HD grafik. Det utspelar sig i den klassiska Might & Magic världen, och rent story mässigt så är detta händelser innan Heroes of Might & Magic V.

Konceptet är väldigt enkelt, och samtidigt djupt i sin utformning. Du och din motståndaren turas om att flytta runt era trupper. Bygger man ihop 3 lika figurer horisontelt eller vertikalt börjar de bygga upp för en attack. Olika enheter tar olika lång tid på att anfalla så det gäller att planera dessa drag väl. Sen handlar det helt enkelt om att göra skada direkt på sin motståndare. Mekaniken är förädiskt enkel.

Nu har jag bara hunnit testa gratis versionen. Spelet ligger på 1200M$-points som blir ca 120-130 kronor, vilket i sig inte är dumt för ett spel av denna kvalité. Men jag kommer garanterat tjacka detta så snart jag får min lön. Det ser ut att vara mycket underhållning för summan man får betala.


Kommentarer
Postat av: Nicke D

Får jag inge kredit som rekomenderade det åt dig?:P



Kommer definitivt oxå köpa det när lönen landar om ett par dagar för det var väldigt beroende framkallande, Och när vi nu engång är inne på ämnet så kräver jag revanch efter min förlust! :)

2011-04-17 @ 09:56:47
Postat av: Tommy Tomte

Jag har sett det där tidigare. Gief till PC!



Men tills vidare så får jag sitta och ladda inför Heroes VI!

2011-04-17 @ 10:52:56
Postat av: 8bitninja

Spelet är hur bra som helst till Nintendo DS och XBLA versionen ska ju vara strået vassare när det gäller det rent grafiska.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback