Deus Ex: Human Refrigerator-theif-"That's a really nice refrigerator you have there"

Jag har spelat nya Deus Ex: Human Revolution ganska effektivt sen jag fick det i fredags. Kanske att jag tog mig lite vatten över huvudet när jag startade upp på högsta svårighetsgraden. Spelet blev inte direkt mer utmanande, bara en trail-and-error fest. Så efter ett dussin misslyckaden vid första bossen så gick jag ner till "normal".

Däremot vet jag inte riktigt om jag spelar som det är tänkt. Visst får man flest fördelar om man smyger sig fram ostört genom uppdragen alá Solid Snake, men hur kul är det egentligen? Jag har valt en lite mer offensiv spelstil där jag specialiserat Jensen (huvudpersonen) till en riktigt mördarmaskin.

Dock har jag skaffat mig ett lite udda beteende märker jag. Den stora glädjen för mig än så länge har varit att bryta mig in i folks hem och sno deras kylskåp. Don't ask my why. Det ger egentligen inga konsekvenser, men jag kan mentalt tänka mig någon komma hem efter en tung dags arbete och upptäcka att hela ens kyl är spårlöst försvunnen. [insert evil laughter]

Kanske kommer med en mer seriös recension/åsikt när jag faktiskt tagit mig igenom alla kylskå... jag menar spelet.

Kommentarer
Postat av: Linus

Hahaha, den mentala bilden är oslagbar :D

2011-08-31 @ 11:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback