Your puny minds cannot fathomRedan i September så släpptes den första expansionen till Magic the Gathering: Duels of the Planeswalker 2012 till både Steam och Xbox, men det var först förra veckan som jag införskaffade den. Precis som tidigare expansioner till spelet så innehåller den 4st nya kort till varje tidigare lek, samt 3st helt nya lekar men framförallt så får man äntligen chansen att själv spela som Archenemy.

Archenemy är läget när man spelar 1 mot 3. Den som måste spela själv får börja med 40 i liv, samt att varje turn får man dra ett "event" kort som på något sätt väger upp nackdelen av att möta 3 motståndare. Korten kan varier från att få dra kort, söka upp länder till att första X antal kort på planen. Kort och gott allt som kan vända matchen på en enda runda.

De tre nya lekarna man fick var en mono-svart lek som går ut på att discarda kort för motståndarna. En vit/grön lek som innehåller massor av "enchant creature" kort och monster som för extra fördeler av dessa. Och till sist en blå/röd som innehåller diverse flygande monster från blått, och direkt skada och ball-lightning liknande monster från rött.

Kort och gott en klart prisvärd expansion som man älskar Magic.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback