Deadliest DLCSå mitt favorit arcade spel fick till sist sin DLC (för endast 400 M$). 3st nya krigar finns tillgängliga samt ett nytt roligt spelläge som kallas för skirmish. Men först snackar vi krigare. Precis som bilden förtäljer rör det sig om en Afrikansk Zande krigare, en Shaolin Munk och en Indisk Rajput.

Det först man lägger märket till är att samtliga är smidiga krigare (till skillnad från Spartanen, Riddaren och Centurionen) trots att både Zande och Rajput bär sköld. Alla använder även som vanligt ett kortare svärd som första vapen. Simpelt, enkelt och dödligt.

Deras alternativa vapen (för lite längre räckvidd) är långsammare alternativ, men som kan göra betydligt mer skada. Shaolin är enda undantaget som istället plockar fram 2st hook-swords som både är snabba och har bra räckvidd. Som kastvapen använder sig Shalion munken av kastknivar. Rajupt och enorma Chakrams och Zande kastar en vansinnig
mambele.

Alla tre krigare passar bra in bland de övriga. Shaolin plockar lite av ninjans smidighet men lägger till lite av samurajens skada. Zande påminner en hel del om en Apache krigare, fast med möjlighet att bära sköld och spjut. Rajput blev lite av en favorit för mig. För att vara lika bepansrad som en Viking är han ruggit smidig och gör rikigt bra med skada, och har framförallt enkla kombinationer.

Det nya spelläget skirmish erbjuder möjligheten att göra ett litet team med 4 krigare. Tänkt dig lite Marvel vs Capcom, fast utan möjlighet att plocka in reserverna när man behöver dem. Awesome spel för awesome partykvällar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback