Magic 2012



Har även blivit att plocka upp Arcade lir i helgen. Magic the Gathering: Duels of the Planeswalker 2012. Ruggigt lång titel. I grund och botten nästan samma spel som det förra kortspelet som de släppte. Man kan ju nästan undra om det är var värt att införskaffa.

Det finns i alla fall en hel del nya lekar att låsa upp. En del påminner väldigt mycket om dem från förra spelet men medför ändå ganska mycket nyheter. Såklart använder den gröna leken främst stora monster, medan den röda skjuter direkt skada. Vad som i alla fall är betydligt bättre denna gång är att det går fortare att låsa upp korten.

Den största nyheten har i alla fall varit den nya spelläget som kallas för Archenemy. Man kör då 3 vs 1. Där den ensamma spelaren har 40 i HP samt en "event" lek eller vad man nu kallar den. Varje runda dras det ett kort som ger den ensamme spelaren ett ganska stort övertag. Till exempel dra tre kort och lägg ut alla land i spel, resten åker upp på handen. Eller ta över valfri creature och ge den +2/+2 och Trample.


Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Det jag skulle vilja veta är om man kan själv vara arch enemy, eller om man bara kan spela MOT arch enemy. Och kan man teama 3 mot 1?

2011-06-19 @ 05:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback