It's a MiracleSpoilers på kommande kort släpps på löpande band. Som tidigare nämnt är det främst änglar och mirakel som är temat inför denna expansion. Man har ju även plockat bort dubbel-sidiga kort denna serie, och istället har man lagt till en ny "förmåga" som går under namnet Miracle.

Ett kort med miracle har reducerad mana kostnad om det är det första kort du drar på din turn. Kort och gått så är mircle ett annat ord för det vi så länge har kallat för top-deck, fast med en ingame effekt, om man så vill. Även förmågan Soulbound kommer att införas. Det enda kort jag sett än så länge är en blå 1/1 creature som ger flying till den creature som den är bondad med. Reglerna blir nog lite mer tydliga då fler kort med den effekten kommer.

Här får ni i alla fall ett litet utplock av kommande kort;Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Miracle-kort + ponder = GG.

2012-04-10 @ 13:27:16
Postat av: Nick

Indeed. Blir intressant att se hur många vettiga miracle kort det kommer. Men redan nu så vet man ju att Temperol Mastery kommer vara ett av de mest eftertraktade korten på marknaden.

Postat av: Nicke D

Något relaterat men jag tänkte medela att vi tydligen kommer få in magic kort på jobbet, dark accession om det är något som lockar:)

2012-04-10 @ 17:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback