Leaguecraft

League of Legends får en av sina fetare uppdateringar på länge. I stort sett alla karaktärer får någon form av balansering. Gladast är jag över att min "main" Shen får en rad riktigt bra uppgraderingar. Bland annat så ökar de skadan från Vorpal Blade, Feint kommer nu blocka all inkommande skada under 1,5 sekunder och Shadow Dash kommer att ge tillbaka 50 energy. Hans enda nerf blir hans "ultimata" som kommer blockera lite mindre i skada och skydda 7,5 sekunder istället för 8,5.

Självklart släpps även en ny champion vid namn Garen. Han blir en närstrids-DPS klass vars främsta attack kommer vara en virverlvinds-snurra-runt-med-svärdet-grej, och kan kommer varken nyttja mana, energi eller hälsa för att betala sina attacker. Allt är gratis, precis som för Katarina. En lite kul kuriosa är att en av Garens dräkter heter "Sanguine" och ska se ut som en Blood Angel från 40K. Ska bli kul att se i action.

Till sist kommer det även ett par nya vapen med riktigt effektiva "Active" förmågor som kommer förändra en hel del "builds", tror dock inte det bilr några större förändringar på min Shen build.

Hela uppdateringen går i alla fall att läsa
här, och servrarna är förhoppningsvis igång i eftermiddag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback