Idol of Durand



Idag släpptes äntligen hjälten
Galio till League of Legends, den första riktiga Magic Resist tanken i spelet. Man skulle ju kunna tro att det höga IP priset på 6300 skulle avskräcka en del människor från att skaffa honom, men tydligen inte tillräckligt, då det verkar vara strid om att få spela honom varenda match.

Nu har jag i alla fall hunnit med ett par stycken matcher, både med och mot honom. Och har är faktiskt ganska... meh! Hans 3 spells påminner alldeles för mycket om andra hjältars. Hans "Q" är en slow på samma sätt som Singed, fast med lite skada. "W" är likt Janna en sköld man kan slänga för att boosta Armor/MR och "E" är också som Jannas, en vind (utan knock effekt) som ökar movement speed för ens kamrater.

Den enda riktiga styrkan ligger i hans ultimata som är en AoE taunt som gör riktigt bra med skada och som ofta avgör en group fight. Att teama upp med Nunu kan ge riktigt förödande resultat. Men det förvandlar ju också Galio till lite av en one-trick-pony.

Det absolut "tråkigaste" med denna hjälte är hans item builds. Hans magic resist omvandlas ju till attack power, vilket gör valet rätt begränsat. Chalice of Harmony, Mercury Threads, Banshees Veil, Guardian Angel och Shield of Aegis har jag sett på varenda build än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback