League of Magic

Hittade på LoL-forumet någon som hade gjort magic kort på några av hjältarna från League of Legends. Det är nästan så att man vill börja samla på sig en massa kort igen... men bara nästan.






Kommentarer
Postat av: MTR

Som jättegammal spelare förstår jag inte vad plainswalker är, eller vad deras pilar upp och ner betyder... Det är efter min tid. Likväl lustigt projekt!

btw är det bara jag som tycker Cho 'Gath ser ut som the Violator från Spawn?

Postat av: Nick

Jag har egentligen inte heller spelat på ett bra tag, så planeswalker är nya för mig också. Men jag har fått dem förklarade för mig.



Deras "hälsa" står nere i högra hörnet. När du som spelare blir attackerad kan din motståndare välja att dela skada direkt till dig eller din planeswalker. Pilar upp och ner är förmågor du kan nyttja en gång per runda. Pil upp ger X mycket i liv medan pil ner tar bort X i liv. Ganska enkelt.



Tydligen är många planeswalker grymt bra, men de flesta plockas också bort väldigt enkelt med en fireball av något slag. I de allra flesta fallen kan de bara ses som lite extra liv vars förmåga man kanske hinner nyttja en gång eller två.

2010-08-21 @ 14:38:03
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/
Postat av: Tommy Tomte

Corki är brutet bra som vanligt....

2010-08-26 @ 18:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback