Something wicked this way comes



Som utlovat är nästa riktigt stora patch till LoL på ingående. Förutom ovanstående skins kommer här en fet lista med förändringar. Dessa är inte 100% säkra att komma med i den slutgiltiga patchen, men räkna med att de allra flesta kommer att ske. Jag vill inte totalt dränka er i text, så jag tar bara upp de riktigt stora förändringarna. De hjältar som vara för lite förändring i Cooldowns och diverse mana kostnader listar jag inte.

Vill ni läsa hela listan så gör ni det bäst här.

Evelynn får äntligen sin remake. Hennes passive blir mer lik hennes tidigare Ulti och hennes nya Ulti blir en AoE Exhaust (blind+slow). Hon kommer bli snabbare när hon kommer ur stealth och "Hate Spike" kommer att träffa 2st champions.

Jax får sig också en välbehövlig boost. Dock mest i form av siffror. Samtliga attacker verkar bil lite starkare, och "Empower" blir en single target spell. Hans Ulti kommer även kunna aktiveras för snabbare effekt.

Ryze blir också väldigt omgjord när det kommer till siffrorna. Samtliga spells ser ut att få nya kostnader, CD's och AP ratios. Nytt är dock att "Rune Prison" kommer göra skada direkt i stället DoT.

Teemo kommer kunna bli osynlig på bara 1,5 sekunder. Hans Ulti kommer hädanefter stackas (likt Corki). Han kommer kunna ha 3st svampar i lager som han ska kunna placera ut med bara 1 sekunds mellanrum.

Sen verkar samtliga Tanks (förutom Shen) bli balanserade. Nya manakostnader, CD's och AP/AD ratios verkar hända alla. Dock så är nog Galio den enda som får smaka på nerf klubban. Samtliga spells för en ökad mana kostnad och hans Ulti får reducerad effektivitet (från 2,5 sek till 2).

I det stora hela ser det ut att bli en mycket bra patch, ska bli kul och se om det blir Eve hysteri eller inte, i vilket fall som helst så är många av de mindre spelade karaktärerna i behov av detta ansiktslyft.

(P.S - Malady får sig också en liten boost)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback