A Stoney Sleep - part 1 (continue)



En förvunnen Inkvisitor och en som ligger inför döden. En inkompetet, eller kanske överarbetad Guvenör. En monark med för lite, eller kanske för mycket makt. Rebeller som härjar bland ett utslitet folk. Kultister som gömmer sig bland dem och dyrkar vad som verkar vara Necrons. Men kanske värsta av allt är nog att en någon eller några utgör sig för att vara Black Templars.

Det var med andra ord helt nya hinder som gruppen ställdes mot denna gång. Att vara beväpnad med melta vapen är inte alltid en lösning på problemen, och det blev ju en hel del problemlösning vid denna session, något som gruppen inte fann allt för enkelt att klara av.

De har ju i alla fall tagit reda på vilka xenos som kultisterna dyrkar, och har ett hum om vars de ska leta efter dem. Frågan är väl vad de ska göra när de väl hittar dem, och vilka är dessa "andra" Marines som verkar vara ute efter samma sak.

Utan att avslöja för mycket så kommer det bli helt andra utmaningar vid nästa tillfälle. Och alla dessa tunga vapen och granter kommer att nyttjas, var så säkra. Den 6-7 Maj så fortsätter vi.

Kommentarer
Postat av: Nicke D

We blow shit up, thats what we do.



mycket spännande att få se vad som igentligen pågår. och att skjuta några fler kultister i huvudet.



Ser mycket fram emot nästa session. nä nu återgår jag till clash of heroes.

2011-04-23 @ 12:27:47
Postat av: Viktor

Jag tyckte det var ett roligt uppdrag med lite mer problemlösning kontra skuta-skuta-skuta. :)



Ser fram emot nästa gång!

2011-04-23 @ 12:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback