And They Shall Know No Fear...



Helgen rollspelenade är över. Resultatet var mycket lyckat om jag får säga det själv. Viktors bror Linus gjorde oss sällskap redan från fredag genom att rulla fram en Storm Warden Apothechary, något som gruppen verkligen behövde. Men innan han kunde introduceras var det en Diabladon som skulle sänkas.

Utan sina Power Armors var de tvugna att använda primitiva vapen båge och spjut, något som gick mycket bättre än väntat. Dom fick delvis aggera tuggleksak, men tillslut blev den tillräckligt perforerad för att dö. Med nyvunnen ära begav de sig tillbaka till staden, där nu en Apothecary väntade. De fick snart veta av stadens ledare att en annan "stam från stjärnorna" har funnit på planeten en längre period. Med tanke på gruppens tidigare fynd så blev Eldar högst upp på listan över misstänkta.

Men det visade sig vara något helt annat. Gruppen begav sig till den offerplats som användas för att lämna över urinvånarna till xenos. Väl där så låg de i bakhåll tills ett par skepnader gjorde sig synliga. De var ungefär lika stora som människor. Dock var de helt klädda i kåpor och med spegel-liknande masker utan ansiktsdrag. Bakhållet gick inte helt som planerat då ett par xenos lyckades fly från platsen. Fast med ny kunskap om vad de slogs mot visade en orbital scan vars de skulle leta.

Långt upp i den nordvästraste bergskedjan fann de en bas och en tunnel som ledde djupt in i berget. Xeno rasen gjorde ett tappert försök att stoppa Deathwatch men fick se sig relativt enkelt besegrade. När de väl begav sig in i berget så visade det sig att denna xeno ras i sitt dårskap dyrkade en av de fyra kaos gudarna - Nurgle. En enorm kammare med hundratals människo- och xenokroppar väntade dem, och även 4st Nurgle demoner.

Eldstriden blev rätt ensidig. Deathwatch avlossade allt de kunde. Till och med Melta Bombs kom flygande för att ha ihjäl demonerna. Trots att två av dem fick känna på kjesarens vrede lyckades en Daemon Prince of Nurgle kliva in genom en portal som öppnades av de resterande demonerna.

Dags för en taktisk reträtt tyckte både Blood Angel och Stom Warden som la benen på ryggen. Dom övriga gjorde sig redo för en kamp på liv och död. För Space Wolfen blev det nästan det senare alternativet när Prinsen försökt klyva honom i två delar, men ödet ville annat. I ren desperation eller vrede klev Techmarinen fram och visade vägen (like a fucking boss). Med sin servo-arm greppade han tag i demon prinsen och forserade honom till marken.

Utan något att förlora dök hela Kill-teamet över honom likt en flock rovdjur. Chain-swords, Claymores och Klor slet till slut demonen i stycken.


Kommentarer
Postat av: Kubbe

Riktigt roligt äventyr :D kan knappt vänta tills nästa gång.

2011-04-10 @ 12:14:17
Postat av: Nicke D

Den jäveln fick vad han förtjänade! Revenges a bitch!

Ser fram emot nästa gång får prova ut dom nya skillsen.

2011-04-10 @ 12:21:46
Postat av: Nick

Hm.. får se vad som händer nästa gång. Har ju ett färdigt äventyr att kasta ur er på, om jag nu inte känner för att skriva något eget igen.



Kanske ett assassination uppdrag riktat mot Tau. Kanske ett återbesök bland Nids så ni får borda en Krake. Kanske är det dags att råka gräva fram Necrons på någon planet. Kanske Chaos Marines åker ut på samma uppdrag som er fast i ett annat syfte.

Postat av: Mats

Dom kommer att göra Kaoz av oss!

2011-04-10 @ 16:30:44
Postat av: 8bitninja

När blir nästa gång då? Ultramarine Apothecary Optimus Maximus reporting for duty!

2011-04-10 @ 16:47:37
URL: http://www.8bitninja.se
Postat av: Nick

Nästa speltillfälle ges fredag den 22:a April för de intresserade. Gruppen har hunnit få en Apothecary, men för min del spelar det ingen roll att det finns flera med samma "inriktning", man kan ju ändå göra karaktärerna väldigt unika.

2011-04-10 @ 17:06:10
URL: http://fullfrontalnerdity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback