Lords of Death



Igår kväll tog vi våra första staplande steg in i det fyrtioförsta milleniumet som Space Marines. Uppdraget som skulle utföras var Final Sanction som släpptes som ett intro äventyr. Men eftersom alla skapat egna marines och vill förhoppningsvis fortsätta med dem ett tag så blev det en hel del modifieringar och improvisationer i det hela.
Det lilla Kill-teamet består av 4st marine för tillfället. Vi har;

Brother Probus of the Space Wolf (Nicke D) - En Assult Marine som specialiserat sig på dubbla bolt-pistols och som gärna hoppar in i strid och tänker efter sen.

Brother Pollux of the Imperial Fist (Mats) - En extremt hårdhudad Devastator som alltid låter sin heavy bolter sköta snacket. Vi fruktar den dagen han får tag på ett större vapen.

Brother Zarachiel of the Blood Angels (Kubbe) - Kanske den blodtörstigaste Tactical Marine på den här sidan av galaxen. En dödlig kombination av slug taktier och galen styckare.

Brother Khordel of the Black Templars (Viktor) - Tillsynes din vanliga Tech Marine, tills det blir dags för strid. Då skalar han finender med kroppen(!)... bokstavligt talat.



(bilden representerar inte karaktärerna i äventyret)


Kommentarer
Postat av: Nicke D

Duuude! don't diss Probus!:P



Vi fruktar verkligen den dagen Pollux får ett större vapen. oh dear!

Postat av: Kubbe

Hade jäkligt roligt igår :D skönt att komma tillbaka till rollspelandet efter längre frånvaro. Längtar till nästa gång.

2011-02-27 @ 13:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback