Patch Preview



Det var ett tag sen en patch i LoL släpptes, och det verkar som att de har en hel del nya saker att komma med. Till att börja med så kommer vi få de nya skorna som vi blev lovade i och med att Ionia vann över Noxus. Ganska tråkiga skor med 15% CDR, men det passar säkert till någon.

De har insett att Cassiopeia behöver en buff, och så även Garen, Olaf och Udyr kommer att få tillbaka en del av sin forna styrka.

En ordentlig remake till Exhaust kommer också. Blind delen försvinner helt och hållet, och istället kommer den att dra bort en stor portion av auto-attack skadan man kan göra, samt att den även plockar bort ca 2/3 av Ultis för den som använder en sådan medan Exhaust är igång. Den vara dock fortfarande bara i 3 sekunder.

Till sist så ser vi en stor remake av föremålet Zoya's Ring. Den försvinner helt och hållet och blir istället två olika items man kan införskaffa. Ena ger den gamla skölden (och lite extra armor i receptet). Den andra blir casters motsvarighet till Infinity's Edge och ger en ordentlig ökning i AP.

Dags att börja theory-crafta igen.


Kommentarer
Postat av: 8bitninja

http://www.whiterabbitcult.com/wp-content/uploads/2008/08/what_the_fuck_is_this_shit_dr_seus.jpg

2011-01-02 @ 15:47:46
URL: http://thenoobschoolbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback