Monday Night PremadeSpelade lite premade LoL med Sophie, Tommy, Micke och Linus.

Match #1 - Spelade Tommy en jungle-GP som plöjde likt inget annat. I överlag så var det en ganska jämn match, men enorm farm till alla. Avgörande kom i samband med att vi hitta dem då och då helt ensamma utan övriga laget. När det sen kommer ett fullt lag och rullar fram mot ett torn är det inte så mycket att göra.

Match #2 - Började helt frukantsvärt dåligt. Vi förlorade alla våra lanes i början av matchen och jag tvingades bygga tidig magic-resist för att inte dö allt för mycket mot Anivia. Vi var riktigt nära på att ta surrender, men Micke ville att vi skulle ge han en chans att farma ikapp lite. Resultatet blev till slut en steam-roll då Tommy hoppade in med Leona, följt av en Ashe pil, och tillslut en vansinnig Tryndamere som avslutade allt.

Match #3 - Blev utan Sophie, och istället en helt random snubbe som spelade Cassiopeia (oh noes!). Det blev en ordentligt förnedring när Master Yi började kapa folk utan pardon. Jarvan hade lekstuga då två av deras hjältar saknade flash. Och jag och Tommy fick komma in i teamfights och sno några kills där det var möjligt.

Tre vinster av tre möjliga. Inte illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback