Imperium Secundus - PrologueDet har passerat nästan 6 månader sedan ni lämnade Dazhak och planeten Samech bakom er. Resan hem genom warpen tog betydligt längre än väntat på grund av skeppets alla skador, men ni tog er till sist fram till Watch Fortress Eroich. Välkomnandet efter er triumf var stor. Inte nog med att ni oskadliggjort ett stort hot med Jericho Reach, ni lyckades även få mer er en värdefull och mäktig psyker – Arcus Dyre, som nu får stifta bekantskap med Fortets mörka källare. Men det har naturligtvis hänt saker på andra platser i Jericho Reach under tiden.

Det har inkommit många rapporter från Karlack och dess närliggande system om ett nytt hot. Metalliska varelser har skymtats i många regioner och resurser från Well of Night har blivit omlokaliserade för att hantera det nya hotet mitt bland de mest befolkade systemen. Detta har även medfört att nya resurser har skickats till Eroich. Drygt 50 nya Marines har svurit eden till Deathwatch och träningen och förberedelserna har varit många och intensiva. Många av de bortglömda Watch Stationerna runt om i sektorn har blivit återinstallerade med nytt blod, och så även 2 nya skepp, alla från självaste Ultramarines som anslutit sig till The Achilles Crusade.

Mycket tid och resurser har även spenderats på at bromsa in Hive Fleet Dagon som sakta men säkert kryper närmare från de östra delarna av sektorn. Detta, i kombination med det nya xeno hotet i Karlack, har tvingat bort resurser från det sydliga kriget mot Tau. Deras militära hot har inte klassats tillräckligt högt för att vara en prioritering, men det börjar nu ske en drastisk förändring. Både rykten och rapporter inkommer dagligen med att fler och fler regioner ansluter sig med dessa blå xenos. I vissa fall har det till och med inkommit rapporter om Imperiska trupper som slåss sida vid sida med Tau mot andra Imperiska befästningar. Om det finns något som är värre än xenos som slåss om Imperiets resurser och territorium, så är det dem som sprider ett falskt budskap bland kejsarens folk.

Med omedelbar verkan är ni förflyttade till The Greyhell Front. Mer specifikt till Watch Station Andronicus under befäl av Watch Captain Thedosius, för att bekämpa det hot som Tau nu utgör. Den unge Inqusitor Generus Herreu kommer även att förflyttas med er, och hans skepp The Saint’s Pride med dess utrustning och besättning kommer vara till ert förfogande. Generus har mycket erfarenhet av området runt Greyhell och framförallt Tau, dra nytta av det. Brother Thedosius kommer att ge er vidare information om situationen och vad som förväntas utav er.

Suffer not the Xenos to live.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Låter mycket spännande :D

2011-07-12 @ 17:50:35
Postat av: Nicke D

The Xenos shall not suffer, we will deliver swift redemtion!

2011-07-12 @ 18:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback