Greyhell Front



En liten försmak på vilka planeter Greyhell Front innehåller så att ni kan bättra förbereda er på vad som kommer att dyka upp den denna Tau-inriktade kampanj. Den Watch Station som kommer att arbeta utifrån är på planeten Oertha. Tau har länge försökt att ta över planeten, men Deathwatch i samarbete med drygt 50st Storm Wardens har sett till att den ännu inte fallit i fiendens händer.

Baraban - är en vildvuxen skogsplanet där Imperiet är i fullt krig mot Tau, och specifikt rasen Kroot. Den täta skogen gör det möjligt för Kroot att hela tiden ligga i bakhåll, och varje Imperiskt vinnst har följts av ett nederlag på någon annan plats. De stora nederlagen beror till stor del på att soldaterna påstår att "spökar" på planeten. Alla har gett sina olika beskrivningar på dessa varelser. Oavsett om de finns eller inte så utgör de ett hot mot få grepp om planeten.

Bekrin - är satt under karantän på Lord Commander Ebongraves begäran. Inte sedan tyranids invaderade för drygt 40 år sedan har det gjorts några försök att återta, eller ens kontakta planeten. Adeptus Ministorium har ofta försökt få Ebongrave på andra tankar, utan att lyckas. Spekulationerna vad som hänt med planeten är många. En del syftar bara på Ebongraves paranoia medan andra insiterar på att det är något på planeten han inte vill ska komma till kännedom.

Ravacene - är planeten som gett området sitt namn. Planeten består av en enda enorm skog med ett hundratal aktiva vulkaner som konstant spyr ut en grå aska över planeten. Precis som på Baraban är Kroot det stösta hotet här tillsamans med den ogästvänliga miljön. Endast riktigt härdade Death World soldater klara av mer än en vecka här. Oavsett så är planeten av största vikt för att till slut kunna skicka iväg en offensiv flotta mot Taus hemplaneter i systemet.

Veren - är täckt med enorma oceaner och klippiga berg. Av okänd anledning är Tau väldigt intresserade av att befolka just den här planeten trots att den helt saknar ett strategiskt värde. Tau har slösat enorma resuser för att lyckas ta över Veren, men Ebongrave har lagt ner mycket tid för att se till att den inte hamnar i deras händer. Antingen vet Tau något om planeten som Imperiet inte gör, eller så är det hela en skenmanöver för att få Ebongrave att slösa resuser där de egentligen inte behövs.

På dessa 5 planeter kommer era uppdrag utspelas. Mer än så får ni inte veta än.

Kommentarer
Postat av: Madz

Ser fram emot detta, hooh boy :D

2011-07-17 @ 17:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback