In spectator modeRiot visade upp 3 kommande hjältar på E3. Den som vi sett tidigare i veckan är Yorick, the Grave Digger. Vad vi däremot inte visste är att han är en "pet-hjälte" och kommer fungera lite som Sona, Udyr med sina aurer och stances. Men Yorcik kommer kunna framkalla en ghoul med varje spell som har en väldigt kort livsstid.

Till exempel kommer en ghoul att söka upp fienden och spränga sig själv (tänk Maokai), en annan ghoul kommer ha en slow-aura som han använder när han anfaller. De två resterade ghoulsen vet vi inget om eftersom hjälten inte är helt klar ännu. Sen fick vi se dessa två.Leona ska vara Riots svar på forumens begäran efter en female tank. Hennes concept bygger på solenergi, så det kommer nog vara en hel del blind-spells involverade. Skarner å andra sidan ska vara byggd för att plocka ner en hjälte i taget, typ i stil med Poppy, samt att de avslöjat att den ska kunna dra till sig fiender med sin svans.

Till sist så visade Riot upp sitt kommande observer mode med inbyggda score trackers och delay på 1 minut så att man inte ska kunna fuska vid tuneringar. Fuck yeah Riot, take my money now!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback