Best Served ColdI helgen så lirade vi andra delen i Shadowrun kampanjen vi påbörjat. Två grupper gjorde precis samma uppdrag, med samma mål men lite annorlunda förutsättningar. Den stora skillnaden denna gång blev ju att en grupp hade tillgång till en magiker, medan den andra hade en hacker.

Uppdraget gick ut på att hitta en företagsledare som blivit kidnappad från en ranch och föra tillbaka honom innan lösensumman skulle betalas. Spåren som kidnapparna lämnat efter sig var - en obsidian dolk, en svart fjäder, den kidnappades comlink, en drös med handrullade ciggarettfimpar och en tom burk med magsårs medicin. Tänkte inte dra varenda detalj som skillde grupperna åt. Båda klarade dock uppdraget på liknande sätt, men hade lite olika förutsättningar.

Grupp 1 (Sophie, Viktor och Linus) upptäckte att den kidnappade (Jonathan Belenkliy) hade kontakter med maffian, och hittade honom via det spåret. De blev lite nojjiga när det visade sig att de som kidnappat inte var samma som hade ställt krav på en lösensumma och var nära att gå i HammerJack/Voids fälla, men de klarade sig undan nätt och jämt. 

Grupp 2 (Nickex2, Kubbe och Mats) använde en lite brutalare metod. Tack vare lite kontakter i hacker communityn fick de reda på att det fanns en runner med alias HammerJack som hyste agg mot Mr Johnson, så de fattade tidigt hans roll i det hela. Tack vare att Nicke D är Sioux gick mötet på klubben Hardpan väldigt enkelt, och han fick utan problem ordna ett möte med Black Cats (som kidnappat Jonathan). Vid mötet lyckades de även tillfångata en av kidnapparna och göra en enkel tradeoff för Jonathan utan att spilla blod.

Kommentarer
Postat av: Kubbe

Riktigt roligt uppdrag, synd bara att jag inte lyckades hacka hans ComLink :D

2011-10-09 @ 19:36:14
Postat av: Nicke D

Táku cha yachin he? Nituwe he?Sioux is the shit:P

Var riktigt roligt, även om jag inte fick döda någon:P Fick vara en bountyhunter for real dock:)

2011-10-10 @ 09:43:04
Postat av: Nick

Någon som pluggat på Sioux, eller läst uppdraget? ;P

Postat av: Nicke D

Ska erkänna att jag efter spel tillfället läste uppdraget. Gm sidan av mig ville se hur ett shadowrun uppdrag är upplagt jämtmot deathwatch. Måste säga att shadowrun tilltalade mig mer. Mer spel känsla mindre novell. :)

2011-10-10 @ 20:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback