The unusual suspectsTill helgen så drar vi högst troligtvis igång med Shadowrun 4th Edition. Har fått ihop ett redigt gäng denna gång så vi måste dela upp rollspelsgruppen i två gäng. För jag tänker inte sitta med 8 spelare och försöka få alla att tillföra/delta lika mycket, så två mindre grupper är ju att föredra.

Än så länge har ju inte alla hunnit med att skapa sin karaktärer, men vi har fått fram ett par stycken. Sophie kommer spela en Eco-Shaman. Viktor en ex-cop med en förkärlek till pilbåge. Linus en slags dvärg-combat-mage. Mats har en dvärg-drone-rigger, och Kubbe har ett riktigt combat monster.

Det återstår bara att se vad Nicke D, Nicke T och Axel väljer att spela som, samt exakt hur vi ska dela på gruppen.

Kommentarer
Postat av: Tommy Tomte

Needs moar haxx! För eller senare finns det ett jäkla larm eller väl skyddad data som måste fram...

2011-09-22 @ 16:05:53
Postat av: Nick

Oja, en äkta hacker blir det nog svårt att klara sig utan. Riggern har förvisso lite kunskap i hacking, men så fort systemen börjar innehålla lite fetare brandväggar kommer det att bli jobbigare.

Postat av: Tommy Tomte

Man behöver ju inte spela en |337 haxxor med finnar och tjocka glasögon heller, utan man kan ju spela t.ex. en mix av catburglar/hacker, eller assasin-hacker. Eller Ecoterroristhacker eller... tja... massa sorters hackers.

2011-09-23 @ 01:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback